LÄMPÖPUMPULLA ENERGIATEHOKKUUTTA JOKA KOTIIN

Vilkman Palvelut Oy, Kirkkonummi - Espoo ja Uusimaa

Lämpöpumput ovat tätä päivää. Boschin lämpöpumpuista löytyy aina oikea ratkaisu erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Ammattimainen asennus takaa lämpöpumpun varman toiminnan.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on helppo ja kohtuuhintainen ratkaisu kaikkien lämmitysmuotojen rinnalle. Se ei vaadi lämmitysjärjestelmään muutoksia, ja asennus tapahtuu yhden päivän aikana.

Ilmalämpöpumpuissakin on eroja, joten kerro toiveet – Näin saat kaikki ilmalämpöpumpun tekniset ominaisuudet käyttöösi.

Miksi Bosch ilmalämpöpumppu

  • korkea A+++ -energialuokka, Compress 8000 AA
  • Vaihteleviin Suomen olosuhteisiin kehitetty ilmalämpöpumppu, Compress 7000 AA
  • Energiatehokas, hiljainen ja kestävä, Compress 5000 AA
  • Säästöä jopa 40 %
  • Nopea asennus, ilman rakenteellisia muutoksia
  • Alhainen hankintahinta

Kaikesta muusta voimme keskustella yhdessä. Soita ja pyydä ilmainen suunnittelukäynti!

Ilmavesilämpöpumppu (VILP, IVLP)

Ilmavesilämpöpumppu lämmittää ilman sekä veden. Ilmavesilämpöpumppu myös viilentää kesällä. Ilmavesilämpöpumpun kysyntä kasvaa koko ajan energiakustannusten kasvaessa. Ilmavesilämpöpumppu voi auttaa pienentämään lämmityskustannuksiasi.

Ilmavesilämpöpumppu on sopiva vaihtoehto rakentajalle tai saneeraajalle vanhan järjestelmän rinnalle. Kun vanha öljylämmitys saa rinnalleen Boschin ilmavesilämpöpumpun, lämmityskulut pienentyvät ilman suuria saneeraustoimenpiteitä.

Bosch tarjoaa parastaan tässä kategoriassa.

Boschin maalämpöpumppu on kustannustehokas valinta

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmönlähteeksi vesikiertoisella lämmönjaolla varustettuihin rakennuksiin. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.

Lämpöpumppujen asennus

Olemme TUKESin rekisteröimä kylmäaineurakoitsija sekä sertifioitu Bosch Lämpömestari. Asennamme lämpöpumput ja teemme kylmäasennustyöt luvanvaraisesti.